Interaktivni vodič

Përmes udhëzuesit interaktiv ju do të udhëzoheni deri tek pergjigjet e pyetjeve që keni lidhur me rregullat dhe procedurat e Administratës Tatimore të Kosovës

1. Da li ste ostvarili prihod na Kosovu ili iz inostranstva (bilo koje druge zemlje)?

Njoftim_sr!
Njoftim_sr!