PORESKA ADMINISTRACIJA KOSOVA

Prikupljanje poreza i doprinosa podržava ekonomski razvoj i blagostanje građana Kosova

Shërbimet_sr

Interaktivni vodič

Përmes udhëzuesit interaktiv ju do të udhëzoheni deri tek pergjigjet e pyetjeve që keni lidhur me rregullat dhe procedurat e Administratës Tatimore të Kosovës

Detajet

Kalkulatori

Përfshihen rreth 10 kalkulatorë me funksione të ndryshme, p.sh: kalkulimi i pages nga bruto ne neto dhe anasjelltas..._sr

Detajet

Raportimet

Raportime te llojeve te ndryshme per zyrtaret e ATK-se per sjellje jo te mire,korrupsion ose parregullsi tatimore/evazion tatimor_sr

Detajet

Vegëzat e jashtme

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve
Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës
Dogana e Kosovës
Këshilli Kosovar për Raportim Financiar (KKRF)

Te fundit


Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Njoftim_sr!
Njoftim_sr!