ADMINISTRATA TATIMORE E KOSOVËS

Mbledhja e tatimeve dhe kontributeve mbështet zhvillimin ekonomik dhe mirëqenien e qytetarëve të Kosovës

Shërbimet

Udhëzuesi Interaktiv

Përmes udhëzuesit interaktiv ju do të udhëzoheni deri tek pergjigjet e pyetjeve që keni lidhur me rregullat dhe procedurat e Administratës Tatimore të Kosovës

Detajet

Kalkulatorët

Përfshihen rreth 10 kalkulatorë me funksione të ndryshme, p.sh: kalkulimi i pages nga bruto ne neto dhe anasjelltas...

Detajet

Raportimet

Raportime te llojeve te ndryshme per zyrtaret e ATK-se per sjellje jo te mire,korrupsion ose parregullsi tatimore/evazion tatimor

Detajet

Vegëzat e jashtme

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve
Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës
Dogana e Kosovës
Këshilli Kosovar për Raportim Financiar (KKRF)

Te fundit


Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mollis varius lectus id pharetra. Donec eget laoreet nisi, in semper ante.

Lexo me shume
Njoftim!
Njoftim!